chrysanne headers 25

at home and in the garden
Chrysanne® is de absolute topper onder de potchrysanten: chique, exclusief, elegant en oersterk!

chrysanne blok 02

Chrysanne® kleurrijke krachtpatser

Plaats enkele Chrysanne® planten bij elkaar in een schaal en decoreer de schaal rondom met wat vilt in dezelfde kleur.  Maak het geheel af met een fraai decoratielint. Het ton-sur-ton effect zorgt voor een prachtig arrangement, waarin de elegantie van Chrysanne® volledig tot haar recht komt. Dat is nog eens een kleurrijke eye-catcher!

Lees meer

chrysanne blok 02

Chrysanne® als snijbloem

Wist je dat Chrysanne® zich uitstekend laat verwerken als snijbloem in de meest prachtige arrangementen? Als je de bloemen vlak voor gebruik van de plant afsnijdt, zijn ze supervers te gebruiken voor bijvoorbeeld tafelstukken of arrangementen. Vooral als het arrangement eerst nog op transport moet, is het een ideale oplossing om er zo lang mogelijk van te genieten.

Lees meer

Maak kennis met Chrysanne®

Chrysanne® is compact, sterk en een beauty om te zien! Deze diva straalt binnen én buiten. De vele prachtige en vrolijke kleuren fleuren ieder interieur op. De mooie gevulde bloemen komen helemaal open en bieden minimaal 5 weken bloeiplezier. Daarbij heeft ze minimale verzorging nodig. Dat is nog eens lang en zorgeloos genieten! 
 
Ze is beschikbaar in diverse varianten:


Chrysanne® in de media:

primalabel primaflora inspiratie magazine v5


decorum

Chrysanne® is onderdeel van Decorum

×

Log in